Snuffeldagen in Rijswijk

Ben je nog niet helemaal overtuigd dat ‘Onzichtbare helden’ wat voor je is? Kom dan eens langs op één van onze ‘Snuffeldagen’. Dan kun je op zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur in Rijswijk een kijkje nemen in de studio’s, is er een audioquiz, kun je de film ‘Het audioboek: the making of…’ bekijken, laten we alles zien wat er komt kijken bij het inspreken van (studie)boeken, kun je onze producten horen, zien en voelen en dan beantwoorden we graag al je vragen.

Snuffeldata

  • Zaterdag 18 juli 2020

Snuffellocatie

Adres
Dedicon Rijswijk
J.C. van Markenlaan 3 (7e etage)
2285 VL  Rijswijk

Routebeschrijving
Dedicon Rijswijk (bij Den Haag) zit in een flatgebouw op de 7e etage. Vanaf station Rijswijk (uitgang Piramideplein) is het ongeveer 10 minuten lopen, via het winkelcentrum In de Boogaard. Steek vanuit het winkelcentrum de Prinses Beatrixlaan en de grote parkeerplaats over. In het flatgebouw links van het BP tankstation is Dedicon gevestigd.

Kom je met de auto, parkeer deze dan op het parkeerterrein ‘Q-park In de Boogaard P2’ (Prinses Beatrixlaan 914). Dit is het grote parkeerterrein tussen winkelcentrum In de Boogaard en het BP-tankstation. Als deze vol is kun je ook parkeren in ‘Q-park In de Bogaard P4’. Deze heeft de ingang tussen de LeenBakker en SoLow (in het verlengde van de Prinses Irenelaan). Als vrijwilliger kun je een gratis uitrijkaart krijgen bij Dedicon. Parkeren in de wijk achter het gebouw is lastig en kan je een boete opleveren.

Europass, het erkende certificaat voor vrijwilligers

Zet jij je voor minimaal 50 uur in als vrijwilliger bij Dedicon? Dan kun je van ons een Europass voor vrijwilligers krijgen. In deze Europass worden jouw ervaring en competenties benoemd, die je hebt laten zien in jouw tijd als vrijwilliger. De Europass is een officieel Europees erkend document. Daarmee vormt het een mooie aanvulling op je cv en vergroot je mogelijk je kansen op de arbeidsmarkt. Wil jij een Europass? Laat het ons weten tijdens je eerste gesprek bij Dedicon.

Tekstgrootte tool
Contrast