Lid van de Adviesgroep

Wat ga je doen?

Nieuwe producten bedenken, bestaande diensten verbeteren, dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we ervaringsdeskundigen voor nodig. Daarom willen we een Adviesgroep oprichten met jongeren die blind of slechtziend zijn. Als lid van de Adviesgroep geef je ons een kijkje in jouw leven. Leer je ons wat het betekent om blind of slechtziend te zijn. En geef je advies hoe wij onze producten en diensten kunnen verbeteren.

Wil jij ons vertellen hoe jouw ideale wereld eruit ziet? Wil je met ons in discussie gaan over wat jij nodig hebt en hoe Dedicon dat voor jou kan realiseren? Dan hebben wij een plek voor jou in onze Adviesgroep!

Tijdens de bijeenkomsten die we organiseren staat telkens een thema centraal en zorgen we voor  een gastspreker of workshop. We gaan met elkaar in discussie over de mogelijkheden van producten die jij ziet vanuit jouw ervaring. Behalve het bijwonen van de bijeenkomsten zullen we je op een aantal momenten vragen om input te leveren over lopende projecten en om een aantal blogs te schrijven.

Waar en wanneer ga je aan de slag?

De bijeenkomsten duren elk een dag en worden georganiseerd in overleg met de leden van de Adviesgroep en vinden plaats op een centrale plek in Nederland. Het schrijven van de input over de projecten en van de blogs kun je op een moment doen dat jou het beste uitkomt. Voor het geven van de input ben je ongeveer 10 uur kwijt, het schrijven van de blogs zal ongeveer 7,5 uur in beslag nemen.

Wat vragen we van je?

 • Je bent tussen de 20 en 30 jaar
 • Je hebt een visuele beperking
 • Je doet actief mee in minimaal 3 bijeenkomsten
 • Het maakt niet uit waar je in Nederland woont, als je maar de mogelijkheid hebt om (zelfstandig) te reizen

Wat krijg je er voor terug?

 • Bij elke bijeenkomst een workshop of een lezing van een gastspreker
 • Je komt in contact met diverse Dedicon-professionals op het gebied van productmanagement en productontwikkeling
 • Je krijgt als eerste inzicht in nieuwe of vernieuwde producten en diensten van Dedicon
 • Je leert je mening te uiten en te onderbouwen
 • Je krijgt op aanvraag een erkend certificaat
 • Je krijgt je reiskosten vergoed
 • En je helpt iemand anders met een visuele of andere leesbeperking.

Hoe meld je je aan?

Wil jij een van onze acht advieshelden worden? Stuur dan een mail met je motivatie naar Anneke Wijtvliet, annekewijtvliet@dedicon.nl. Heb je nog een vraag? Ook daarvoor kun je Anneke mailen.

Alle vacatures in Nederland

Europass, het erkende certificaat voor vrijwilligers

Zet jij je voor minimaal 50 uur in als vrijwilliger bij Dedicon? Dan kun je van ons een Europass voor vrijwilligers krijgen. In deze Europass worden jouw ervaring en competenties benoemd, die je hebt laten zien in jouw tijd als vrijwilliger. De Europass is een officieel Europees erkend document. Daarmee vormt het een mooie aanvulling op je cv en vergroot je mogelijk je kansen op de arbeidsmarkt. Wil jij een Europass? Laat het ons weten tijdens je eerste gesprek bij Dedicon.

Tekstgrootte tool
Contrast