Het laatste nieuws 

Boris heeft al meer van 50 uur boeken ingesproken!

Afgelopen zaterdag heeft voorleesheld Boris zijn Europass-certificaat ontvangen voor zijn vrijwilligerswerk in het kader van de Maatschappelijke diensttijd. Boris heeft zich al ruim 50 uur ingezet bij Dedicon met het inspreken van boeken voor mensen met een visuele of andere leesbeperking.

Boris krijgt met uitgestrekte armen zijn Europass-certificaat uitgereikt. De Dedicon-medewerkerster staat op 1,5 meter afstand van hem. Boris kijkt lachend in de camera met in zijn handen het certificaat en een cadeautje

Geheel volgens de corona-maatregelen kreeg Boris zijn certificaat en een cadeautje overhandigd in de studiolocatie te Rijswijk.  Boris is net klaar met zijn acteeropleiding en gaat zich op zijn maatschappelijke carrière storten. Hij heeft echter aangegeven niet te willen stoppen met het vrijwilligerswerk bij Dedicon. “Ik heb gewoon ontzettend veel plezier in het voorlezen”, aldus Boris. Iets waar wij bij Dedicon uiteraard heel blij en ontzettend trots op zijn.

 

Maatregelen rondom het coronavirus

We hebben de lastige keuze moeten maken om de toegang tot de studio’s te beperken en om tot 1 juni van dit jaar te stoppen met het ontvangen van vrijwilligers. We vinden jouw gezondheid, de gezondheid van je familie en de gezondheid van onze medewerkers het belangrijkst. Als je interesse hebt om boeken of kranten en tijdschriften in te spreken, kun je ons wel gewoon een online stemtest mailen. Bij de betreffende vacatures vind je meer informatie over hoe je dat doet. We zijn op dit moment bezig om te onderzoeken hoe we de vervolgaudities en opleiding online kunnen voortzetten. Houd deze website of ons Instagram– of Facebookaccount in gaten voor meer informatie.

Voorleesheld Olaf: “Boeken inspreken is een eer”

Olaf is een van onze voorleeshelden in Rijswijk. Elke zaterdag komt hij een paar uur een boek inspreken. We vroegen hem waarom hij juist wilde komen voorlezen bij Dedicon. Hij geeft aan dat het vooral te maken heeft met zijn ervaring met luisterboeken.

Kijk voor meer verhalen van onze Onzichtbare helden op Instagram of Facebook.

Voorleesheld Chantal in actie

Chantal is een van onze voorleeshelden in Rijswijk. Ze is nu een paar weken bezig met het inspreken van haar eerste boek. Kijk en luister hier hoe dat klinkt.

“Ik vind het leuk om creatief en met mijn stem bezig te zijn. En ik help er iemand anders ook nog eens mee”, aldus Chantal.

Webredacteur Hanneke ontvangt Europass-certificaat

Onzichtbare held Hanneke heeft uit handen van haar begeleiders Hilly en Anja het Europass-certificaat ontvangen. Hanneke is als vrijwilliger bij Dedicon aan de slag als webredacteur. Ze ontvangt de Europass omdat ze zich inmiddels al ruim 50 uur voor Dedicon heeft ingezet. Hanneke is zeer enthousiast over haar werk als webredacteur: “Het leukste aan mijn vrijwilligerswerk als webredacteur zijn de collega’s”, lacht ze. “Zij hebben me heel veel geleerd. En me op deze manier inzetten geeft ook nog eens heel veel voldoening. Ik kan het iedereen dus aanraden om Onzichtbare held te worden”. Ga voor meer informatie naar de vacatures.

Hanneke staat tussen coaches Hilly en Anja in en ontvangt haar Europass-certificaat

V.l.n.r. Hilly, Hanneke en Anja

Tekstgrootte tool
Contrast