Contact, adres & route

Voor algemene vragen over ‘Onzichtbare helden’ kun je contact opnemen met Anne Claire van der Lugt, onze projectleider, via anneclairevanderlugt@dedicon.nl. Heb je specifieke vragen over een vacature of wil je je aanmelden voor een vacature? De contactinformatie hiervoor vind je bij de betreffende vacature.

Locatie Grave

Adres
Traverse 175
5361 TD  Grave

Routebeschrijving
Dedicon Grave ligt dichtbij Nijmegen en is met openbaar vervoer bereikbaar met bus 99 (Nijmegen – Uden v.v.). Vanaf de halte Stoofweg is het 3 minuten lopen naar ons gebouw. Bij het gebouw zijn tevens (beperkte) parkeerplaatsen beschikbaar voor als je met de auto komt.

Locatie Rijswijk

Adres
J.C. van Markenlaan 3 (7e etage)
2285 VL  Rijswijk

Routebeschrijving
Dedicon Rijswijk (bij Den Haag) zit in een flatgebouw op de 7e etage. Vanaf station Rijswijk (uitgang Piramideplein) is het ongeveer 10 minuten lopen, via het winkelcentrum In de Boogaard. Steek vanuit het winkelcentrum de Prinses Beatrixlaan en de grote parkeerplaats over. In het flatgebouw links van het BP tankstation is Dedicon gevestigd.

Kom je met de auto, parkeer deze dan op het parkeertterrein ‘Q-park In de Boogaard P2’ (Prinses Beatrixlaan 914). Dit is het grote parkeertterrein tussen winkelcentrum In de Boogaard en het BP-tankstation. Als deze vol is kun je ook parkeren in ‘Q-park In de Bogaard P4’. Deze heeft de ingang tussen de LeenBakker en SoLow (in het verlengde van de Prinses Irenelaan). Als vrijwilliger kun je een gratis uitrijkaart krijgen bij Dedicon. Parkeren in de wijk achter het gebouw is lastig en kan je een boete opleveren.

Tekstgrootte tool
Contrast